Modernt i hemmet

Om man vill göra sitt hem riktigt snyggt kan en bra idé vara att satsa på en ny stil och varför inte då i form av modern design.

Modern

Modern design, i form av exempelvis möbler och dylikt handlar mycket om rena och linjära former.  Vad gäller färger så kan modernt designade möbler finnas i en rad olika färger, dock kan det väl sägas att de vanligast förekommande färgerna är svart, vitt eller grått. Samtliga möbler är dessutom enfärgade, det vill säga en soffa är inte svart och vit i form av till exempel något mönster eller liknande. Glasbord är ett typiskt exempel på en möbel som är modern.

Något annat som också är modernt att ha i ett hem är en braskamin av något slag. En braskamin är inte bara värmande utan skänker också en härlig atmosfär till hela rummet. Braskaminer finns i en rad olika utföranden och passar i stort sett i alla hem.

Andra saker som också är modernt att ha i ett hem är belysning i form av som spotlights i taket och liknande. Lampor som står på golvet ska helst undvikas. För övrigt så ska man helst undvika att ha saker på golvet i största möjliga mån, det vill säga platt-TV:n ska hänga på väggen och eventuella hyllor ska vara fastsatta på väggen.

Post Navigation