Fixa med husvagnen eller husbilen

Det är dags att börja planera för sommaren och fixa med husvagnen eller husbilen inför sommarens semester. Det är alltid en del förberedelser innan man kan ge sig ut efter vägarna och likaväl som man vill ha det mysigt hemma så ska det även vara så i husvagnen och husbilen.

Det är en del som ska fixas

Som tur är så kanske det inte är så stor yta som ska fixas till. Ni kanske redan har det som krävs för att få till semesterboendet så mysigt som det bara går. Kanske ni vill köpa något nytt då det ni tidigare har haft har gjort sitt. Kanske sittdynor av merinoull till campingstolarna vore något detta år. Företaget Ullkomforten säljer både sovtäcke och sittdyna i paket på sin sajt. Kan vara skönt att få krypa ner i ett varmt sovtäcke av merinoull eller sitta på något skönt när den svenska sommaren kanske visar sig från sina sämre sidor.

Allt på plats för avfärd

Det kan finnas en fördel att skapa en lista på saker som behöver köpas eller tas till sin husvagn eller husbil. Förutom att skapa en ombonad känsla med detaljer som bara kan finnas i ett rullande hem så är det praktiska saker som har med själva driften av vagn och bil. Det ska ordnas med gasol och vatten ska fyllas på. Man ska se till att toalett och dusch fungerar som det ska. En lista med allt nödvändigt som man kan bocka av allt eftersom man tar något till husvagnen eller husbilen är en stor fördel. Dagen man ger sig iväg så ska allt vara på plats.

Post Navigation