Lägg ett klassiskt tegeltak vid nästa takrenovering

Tegeltak är ett av de tak som takläggare ofta erbjuder läggning av. Klassiska tegelpannor ger en känsla av familjaritet i bostadsområden. Dessa tak kan ses över hela Sverige från söder till norr och är en grundsten i den svenska bostadsstilen. Om ditt hus har tegeltak eller något annat typ av tak, som papp eller betongplattor så kan du få hjälp vid nästa takrenovering att byta till just ett klassiskt tegeltak.

Klassiska tegeltak

Ett klassiskt tegeltak passar till de flesta hus. Dessutom erhåller taktypen många fördelar, från hur plattorna är tillverkade till hur bekvämligt underhållet av taket är. Med åren blir också ett tegeltak i lera vackrare. Det är verkligen en taktyp som åldras väl. Plattorna, om lagda rätt, ligger stabilt och håller länge. Om det skulle vara så att några plattor efter många år skulle behöva bytas går det också att byta enstaka plattor.

Renoverings dags

När en renovering är behövd, eller helt enkelt är önskad så finns det mycket att tänka på runt tillvägagångssättet. Det kan vara klurigt att hitta bra information online som är specifik till din bostad och situation. Men du kan få personlig hjälp med det. Dessutom ser takläggaren till att renoveringen ses över hela vägen, från det första samtalet till slutresultat.

Post Navigation