Hitta snygga räcken till din nybyggda altan

Om du precis har byggt din altan så vet du att det kräver en hel del planering. Rätt storlek, hur du vill bygga den och material. Det är också viktigt att du väljer räcken som passar din altan, den detaljen gör stor skillnad.

Olika sorters altanräcken

Du vill såklart välja räcken som passar just din altan. Det handlar inte bara om räcken som är fina i sig, utan det måste passa med resten av utseendet på altanen också.

Bra att tänka på då är rätt material och rätt utformning. Det finns räcken i såväl trä som metall, rostfritt stål och även glas. Alternativt kan du få räckena målade, oljade eller bara i vanligt trä. Du kan ta en titt här om är intresserad utav dessa alternativ. Där finns även kryssräcken som passar fint till en träaltan. Sedan finns även snygga glasräcken så att du får se så mycket utav din utsikt som möjligt.

Ta hand om din altan

När allt väl har hamnat på plats kommer det arbete som gör att du får störst nytta av din altan är skötseln viktig. Att välja träsåpa istället för vanlig såpa och att göra rent regelbundet är sånt som gör att du kan njuta av din altan i många år.

Post Navigation