Dags för någon förnyelse hem

Ett väldesignat hem är ett hem som går i takt med samtiden. Bland annat handlar det om att skapa en tidlös formgivning som ger en hållbar plats för både dig och nästa generation.

Tips för skön stämning

Inred gärna med en naturfärgad bas, det blir vackert och ombonat ihop med gröna detaljer, levande ljus och andra dekorationer, handla online.

Ärvda dekorationer och loppisfyndat material tillsammans med nytt ger en tidlös design i en modern form. En mysig belysning, sprakande brasa och värmande ljus är hemligheten som kan förvandla ett hem.

Låt det glimra välkomnande med levande ljus både ute och inne med bland annat eldkorgar eller eldfat i trädgården. Särskilt mysigt är det när ni gör upp en värmande brasa att samlas kring på kvällen, oavsett årstid.

Växter är kärlekens språk

Det är med värme, ljuv musik och en mjuk doft från blomsterhavet en behaglig känsla infinner sig.

Att omge dig med växter och natur har en bevisat välgörande och lugnande effekt på oss människor. Enligt en ny forskning finns det fördelar med växter för både den fysiska och psykiska hälsan. Människor som vistas i grönområden har visat sig få ökad koncentrationsförmåga, förbättrad motorik och lägre stressnivåer.

Post Navigation