Blommor passar alltid in

Blommor är kanske något av det vackraste som finns. Blommor är ett utmärkt sätt för att skapa en härlig atmosfär och är också något som påverkar mycket när det kommer till design. Vilken typ av blommor som är lämpligast beror givetvis på sammanhanget.

Bröllop

Ett bröllop utan blommor är som en smörgås utan bröd, det är helt enkelt otänkbart. Då rosor är något av kärlekens blomma är detta såklart en självklarhet på bröllopet och framför allt i brudbuketten. Ett bra tips kan vara att inte bara satsa på röda rosor utan rosor i olika färger. I övrigt är det snyggt om det är mycket färg på blommorna till ett bröllop, framför allt om det handlar om ett sommarbröllop.

Begravning

Blommor till begravning ska i första hand vara dekorativa och inte alltför extravaganta. Vanligt när det kommer till begravningsblommor är blommor i ljusa färger som passar väl in i sammanhanget. En krans är något som passar bra till begravningar.

Dekoration

Blommor är ju också något som fungerar alldeles utmärkt i vardagen. Vackra blommor är något som alltid förgyller vardagen lite extra. Vilken typ av blommor spelar inte någon större roll. För dekoration passar de flesta blommor. Det kan till exempel handla om att ha en vacker bukett sommarblommor i en vas på köksbordet eller någon vacker lökväxt i fönstret. Ett bra tips om man vill göra det lite extra snyggt kan vara att inte bara använda traditionella vaser eller krukor för sina blommor utan också burkar, korgar, kannor eller träaskar.

Post Navigation